A zarándoklat

Zarándoklat könyvKedves Testvérünk!

Istené a gondoskodás, Aki megsegített minket, hogy elkészíthessük ezt a könyvet számodra és minden Magyarországon élő testvérünk számára. Fontos és hiányt pótló összefoglaló ez, mely segítséget adhat azok számára, akik vallásunk egyik fő pillére, a zarándoklat megtétele előtt állnak, valamit azok részére is, akiknek bár még nem adatott meg a mód, hogy elindulhassanak, de lelkükben időben fel szeretnének készülni rá. Emellett azon testvéreink is, akik már voltak zarándoklaton, haszonnal forgathatják e könyvet. Megvizsgálhatják, hogy zarándoklatuk helyesen történt-e, esetleg hol tökéletesíthetik, ha Isten megadja a lehetőséget arra, hogy újra megtegyék azt.

Könyvünk soraiba megpróbáltunk minden lényeges tudnivalót belesűríteni, hogy a zarándoklat alatt felmerülő esetleges kérdésekre testvéreink mindenkor hiteles, a Koránra és a Szunnára hivatkozó, megnyugtató választ lelhessenek.

Fontosnak érezzük megemlíteni, hogy azon testvéreink, akik már az utazás előtt állnak, gondosan, figyelmesen tanulmányozzák át a fejezeteket, és vissza-vissza térve egy témára, ismerjék meg alaposan az itt leírtakat. Így felkészülve, jobban és tökéletesebben válaszolhatnak Isten hívására, és nagyobb eséllyel végezhetik el hibák nélkül a zarándoklatukat – ha Isten megsegíti őket ebben. Könyvünk a zarándoklat alatt is hasznos útitárs lehet, így jó, ha az útra is magukkal viszik kiadványunkat. Ezzel lehetőségük lehet, hogy ott a helyszínen is pontról-pontra átnézzék, ellenőrizzék a tudnivalókat.

Istenhez fohászkodunk, hogy fogadja el munkánkat, tegye hasznossá, és segítse testvéreinket zarándoklatuk helyes elvégzésében.

Letöltés

Hiteles információk az Iszlámról